17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Bartafels met een industriële stijl

Jaren geleden was een bar in huis al een veel gezien meubelstuk. Alleen de bar zat vaak vast aan een muur bij de keuken en was dus niet verplaatsbaar. De bars van tegenwoordig hebben deze flexibiliteit wel. Met een industriële bartafel kun je kiezen waar je hem plaatst, of het nu aan de muur van de keuken of van de woonkamer is. Je kunt de bartafel ook midden in de keuken zetten.

 

Een bartafel zorgt voor sfeer in huis

Als je gasten ontvangt voor een zelf gemaakt diner is het gezellig als ze een praatje maken terwijl je in de keuken bezig bent. Wat is er dan mooier dan een hout metalen bartafel in de keuken, waar je gasten een wijntje drinken en jij ondertussen kookt? De hoge bartafels zorgen voor een ontspannen sfeer. Ze maken het koken voor jou ook een stuk gezelliger. Je hoeft je gasten namelijk niet alleen te laten tot iedereen aan tafel kan. Heb je een grotere woonkamer? Dan kan een hoge bartafel dienen als room divider. Dankzij de hoogte is het een mooi meubelstuk om tussen de keuken en de zitkamer te plaatsen.

 

Een bartafel past bij iedere woonstijl

In moderne interieurs passen industriële bartafels natuurlijk perfect. De strakke vormen van het ontwerp geven je inrichting net dat beetje extra. Daarnaast ogen hoge bartafels met een industrieel design ook heel ruimtelijk. Het tafelblad is over het algemeen iets smaller dan een standaard eettafel. Doordat de tafel ook nog eens hoog op zijn poten staat, past het ook mooi in kleinere ruimtes. Natuurlijk is een bartafel niet alleen maar mooi in een industriële inrichting. Want ook landelijke bartafels maken je keuken of woonkamer extra sfeervol. Met een robuust onderstel en een tafelblad in dezelfde kleur past het helemaal in de inrichting. Kies voor een paar hoge stoelen of krukken in dezelfde stijl en geniet van een gezellige lunch of diner met familie of vrienden.