Barstoelen en barkrukken vind je bij Woononline

Heb je een bar, bartafel of een hoger keukenblad in de keuken? Kies er dan voor om hier barkrukken of barstoelen omheen te zetten. Met een barkruk breng je gezelligheid in je keuken of eetruimte. Nodig vrienden uit om een drankje te komen doen bij jou aan de bar. Ook kun je gezellig ontbijten, lunchen of avond eten aan je eigen bar/bartafel. Woononline maakt het allemaal mogelijk!

Verschillende stijlen

Om aan de wens van al onze klanten te kunnen voldoen, hebben wij een heel divers assortiment barkrukken in verschillende stijlen en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de barkrukken van Richmond Interiors. Dit zijn chique barstoelen die voor veel stijl zorgen in de eetruimte. Bovendien zijn deze modellen erg comfortabel door de rug- en armleuningen. Ook voor de mensen die het liever wat simpeler houden hebben wij een ruime keuze. Wat dacht je van de Tangle barstoel van het merk Scandic House. Dit is een originele houten barkruk waarmee je echt de sfeer van de kroeg in huis haalt.

Juiste hoogte

Stem de hoogte van de barkruk/barstoel af met de hoogte van je bar of bartafel. Voor optimaal comfort is het belangrijk dat er genoeg ruimte tussen het tafelblad en het zitgedeelte zit. Zo kun je makkelijk je benen onder tafel kwijt. Een barkruk die te hoog is, beperkt juist ook weer het zitcomfort. In dat geval kan je beter een counterstoel nemen, deze zijn iets lager. Wil je voor zekerheid gaan? Kies dan voor een verstelbare barkruk of barstoel zodat je altijd de juiste hoogte kunt instellen.

Barkruk of barstoel online bestellen

Bij Woononline bestel je je barkruk of barstoel eenvoudig online. Enkele modellen kun je morgen al in huis hebben als je vandaag voor 16:00 uur bestelt. Je betaalt bovendien geen verzendkosten. Heb je je keuze nog niet kunnen maken? Of wil je onze collectie barkrukken en barstoelen eerst in het echt bewonderen? Dan nodigen wij je graag uit in onze woonstore in Alkmaar. Hier kun je in een gezellige ambiance komen sfeerproeven en het comfort van onze barkrukken en barstoelen zelf ervaren. Daarnaast hebben wij hier een groot aanbod aan andere woonartikelen waar je inspiratie uit kunt halen.