1
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Slaap artikelen van Woononline

De slaapkamer van je dromen vind je bij Woononline. De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in jouw huis. Een ruimte om je in terug te trekken, waar je volledig kunt ontspannen en waar je je klaarmaakt voor de volgende dag. Comfort staat voorop, een sfeervolle slaapkamer zorgt ervoor dat je een goede nachtrust krijgt. Wij bieden slaapkamer meubels voor jong en oud.

Kinderkamer meubels

Maak de slaapkamer van je kinderen compleet met de leukste kinderkamer meubels van Woononline. We hebben een verscheiden aanbod aan bedden. Heb je bijvoorbeeld het hippe Tipi bed van het merk WOOOD al gezien? Wanneer jouw kind hierin slaapt komen de cowboy- en indianenverhalen pas echt tot leven. Het Tipi bed is ook verkrijgbaar met handige bedlade, waarin je gemakkelijk het speelgoed van je kinderen opbergt. Niet alleen bieden we bij Woononline bedden aan in de webshop. Ook kun je hier terecht voor een bureau in verschillende kleuren.

Slaapkamer meubels voor volwassenen

Woononline biedt verschillende bedden aan in de webshop, waaronder bedden van het merk Richmond Interiors. Deze prachtige, luxe bedden zijn bekleed met een velours stof. In dezelfde kleur stof zijn ook verschillende fauteuils en poefs verkrijgbaar voor de complete look in jouw slaapkamer! 

Kom langs in onze woonwinkel

Kom eens langs in onze woonwinkel in Alkmaar, waar je meer dan 12.000 woonartikelen vindt. Door ons grote aanbod kunnen wij ons voorstellen dat het soms lastig is om te kiezen. Daarom geeft ons deskundig personeel jou graag advies over welk bed je bijvoorbeeld het beste kunt kiezen.