Projectinrichting

Project inrichting door Woononline.nl

Zoek je oplossingen voor een grote of een kleine klus? Schroom niet om ons om advies en om een offerte op te vragen, we helpen je graag. Door de jaren heen heeft Woononline geholpen met de inrichting van ruimte in vele bedrijfstakken zoals: Bedrijfskatine van overheden en andere grote organisatie, kantoren en kantines van media bedrijven, gemeubeleerde huurwoningen, wachtruimtes in praktijken, hotelkamers, hotellounges, restaurants e.d. 

Wil je echt een visite kaartje afgeven richting jouw zakenrelaties? Laat ons dan de vergaderruimte inrichten.

Geen klus is ons te groot of te klein.

Stuur een mail naar bart@woononline.nl of bel met 072-5205700

Grote aantallen nodig?

Heb je geen advies nodig maar wil je alleen grote aantallen afnemen? Wij voorzien je van een scherpe offerte. 

Haastige spoed ?

Ook dit is geen probleem. Door onze grote voorraden en eigen transport kunnen wij super snel schakelen. Buiten kantoortijden of voor spoedvragen kun je bellen met 06-22427010

 


 

Project: Dinner in Motion december 2016 

Het meest bijzondere retaurant van Nederland heeft ons gevraagd om van de ontvangst ruimte van Dinner in Motion in The Wall te Utrecht een mooi compleet interieur te verzorgen waar gasten een drankje kunnen nuttigen alvorens zij gaan dineren. 

Vanity & Mila van Woon Utrecht gingen deze uitdaging aan en hebben de ontvangst ruimte een complete make-over gegeven en een industriële inrichting neergezet.

Dinner in Motion is gevestigd in de kop van The Wall in Utrecht, zeker een bezoekje en beleving waard. 

www.dinnerinmotion.nl