Woononline: Echte woonwinkel op een centrale plek in Alkmaar én altijd online!

 

Corona update:

Onze showroom is weer geopend en u kunt ons bezoeken zonder afspraak!

Wij doen er alles aan om het winkelen veilig te houden, door onze winkel schoon te houden en ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen in de winkel zijn. Vanaf nu hanteren wij een maximaal aantal bezoekers van 70 personen. 
Help jij ook mee om winkelen veilig te houden voor jou en anderen? Nog even op een rijtje:

- Ontsmet je handen bij binnenkomst.
- Houd 1,5 meter afstand.
- Heb je klachten? Blijf dan thuis.
- Draag een mondkapje.

Wij zien jou graag weer in onze showroom! 

 

Meer informatie:

Bestel: zoals u van ons gewend bent op woononline.nl
E-mail: wij zijn 6 dagen per week bereikbaar via ons portaal
Chat: stuur al je vragen via onze chat en krijg snel antwoord
Bel: tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op ons telefoonnummer

Wij bezorgen met onze eigen bezorgdienst elke week in geheel Nederland waarbij u slechts met de PIN kunt betalen (geen contant geld meer). 

Vandaag kopen is vandaag afhalen! U bent van harte welkom om uw product vandaag nog op te halen* 

*mits op voorraad in ons magazijn. 

Wij hebben de veiligheid van onze medewerkers en die van u hoog in het vaandel staan. Hou a.u.b. 1,5 meter afstand bij het ophalen van uw artikelen en betaal uitsluited met de PIN. 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Het grootste lifestyle centrum van Noord-Holland Noord! 

We zijn begonnen als WoonOutlet in Alkmaar in 2005. Geheel ingericht als shop in shop boden wij meer dan 60 fabrikanten winkelruimte die rechtstreeks hun uitlopende modellen verkochten.
Door de jaren heen kwam steeds meer de behoefte een eigen gezicht te geven aan de winkel. We zijn een eigen collectie gaan voeren die we uit alle windstreken van de wereld halen. Al sinds 2005 staat Hein de Jong, oprichter en bedenker van het winkelconcept aan het roer van de lifestyle centra. Zijn enthousiasme en creativiteit zorgen ervoor dat alle bezoekers zich op hun gemak voelen en tegelijkertijd worden geinspireerd door meer dan 12.000 woonartikelen. Van een wandspiegel tot aan een geheel interieur, het begint bij een bezoekje en een praatje.   

 

banner_woononline

 

Meer dan 12.000 leuke, hippe en altijd inspirerende producten vind je bij Woononline. Wij garanderen altijd de laagste prijs zodat je nooit teveel betaalt. Je zult je verbazen over het enorme assortiment, dat geweldig
divers en uitgebreid is. Alle ingrediënten zijn aanwezig om jouw gedroomde woonstijl helemaal voor elkaar te krijgen. Prachtige banken, kasten, trendy accessoires, maar ook schilderijen en leuke kookspullen
Direct meenemen of geef je liever een persoonlijke stempel aan jouw meubelstuk? Het is bij ons allemaal mogelijk.

 

over_woononline_fotoshowroom

Webwinkel WoonOnline

Naast onze fysieke winkel gaan we met onze tijd mee en hebben we een complete webwinkel ingericht. Per artikel staat vermeld of dit artikel ook in de winkels te bezichtigen is of dat dit alleen een artikel is voor
de webshop. Voor het gemak van online bestellen bieden we alle service die je van ons mag verwachten. Wij hebben een eigen bezorgdienst waardoor we op professionele wijze jouw nieuwe aankoop netjes bij je thuis kunnen afleveren. Daarnaast staat onze klantenservice zeven dagen per week voor je klaar.  

Woon® Alkmaar Maps 

Koedijkerstraat 22
1823 CR  Alkmaar
072-5205700