Woon® - het grootste Lifestyle Centrum van Noord-Holland Noord!

Al meer dan 10 jaar bestiert het team van Woon de lifestyle centrum in Alkmaar

We zijn begonnen als WoonOutlet in Alkmaar in 2005. Geheel ingericht als shop in shop boden wij meer dan 60 fabrikanten winkelruimte die rechtstreeks hun uitlopende modellen verkochten. Door de jaren heen kwam steeds meer de behoefte een eigen gezicht te geven aan de winkel. We zijn een eigen collectie gaan voeren die we uit alle windstreken van de wereld halen.
Al sinds 2005 staat Hein de Jong, oprichter en bedenker van het winkelconcept aan het roer van de lifestyle centra. Zijn enthousiasme en creativiteit zorgen ervoor dat alle bezoekers zich op hun gemak voelen en tegelijkertijd worden geinspireerd door meer dan 12.000 woonartikelen. Van een wandspiegel tot aan een geheel interieur, het begint bij een bezoekje en een praatje.         

Meer dan 12.000 leuke, hippe en altijd inspirerende producten vind je bij Woononline. Wij garanderen altijd de laagste prijs zodat je nooit teveel betaalt. Je zult je verbazen over het enorme assortiment, dat geweldig divers en uitgebreid is. Alle ingrediënten zijn aanwezig om jouw gedroomde woonstijl helemaal voor elkaar te krijgen. Prachtige banken, kasten, trendy accessoires, maar ook schilderijen en leuke kookspullen. Direct meenemen of geef je liever een persoonlijke stempel aan jouw meubelstuk? Het is bij ons allemaal mogelijk.

wooncafe

Woonwinkelen doe je niet elke dag. De keuzes die je moet maken voor je nieuwe interieur zijn enorm. Wij begrijpen dat als geen ander. Waarom toch nog niet even je aankoop overdenken over een heerlijk kopje koffie met iets lekkers? We hebben in de zomer van 2015 ons café flink onder handen genomen: deze is 2x zo groot geworden en geheel ingericht naar de trend van nu: lekker industrieel met veel vintage details. Toch niet slagen in de winkel? Geen probleem, bij ons is iedereen welkom, al is het alleen voor een drankje. 

 

Webwinkel WoonOnline

Naast onze fysieke winkel gaan we met onze tijd mee en hebben we een complete webwinkel ingericht. Per artikel staat vermeld of dit artikel ook in de winkels te bezichtigen is of dat dit alleen een artikel is voor de webshop. Voor het gemak van online bestellen bieden we alle service die je van ons mag verwachten. Wij hebben een eigen bezorgdienst waardoor we op professionele wijze jouw nieuwe aankoop netjes bij je thuis kunnen afleveren.

 

 

Een moment geduld a.u.b...

{{var product.name}} is verwijderd van uw winkelwagenShop verder