24 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

24 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wijnkasten van Woononline

Ben je op zoek naar een mooie kast om al je wijnflessen uit te stallen? Kies dan voor een wijnkast van Woononline. Bij ons vind je een groot aanbod wijnkasten met deuren en vakken voor je wijnflessen van diverse woonmerken als Dutchbone, By-Boo en BePureHome. Kies voor een stijlvolle wijnkast zodat je jouw lekkerste wijnflessen kunt opbergen. Een groot voordeel van de wijnkasten is dat deze multifunctioneel zijn en in verschillende ruimtes geplaatst kan worden. Toch liever een dichte kast? Kijk dan eens naar ons assortiment opbergkasten.

 

Diverse stijlen

Bij Woononline vind je wijnkasten in verschillende stijlen, kleuren, materiaalsoorten en formaten. Zo vind je altijd een wijnkast die bij jouw interieur past. Heb je een landelijke woning? Kies dan voor een houten wijnkast. Wanneer je een industriële stijl hebt is een metalen wijnkast een juiste optie. Wij hebben verschillende wijnkasten in de collectie. De ene heeft alleen opbergvakken voor de flessen en de ander heeft ook 'rekjes' voor de glazen. Kies je voor een open kast of een gesloten kast? Wij hebben het allemaal. 

 

Wijnkast kopen

Een wijnkast kopen doe je eenvoudig en snel online bij Woononline. Wij bezorgen je woonartikelen bij je thuis zonder dat je verzendkosten betaalt. Daarnaast kun je ook in onze woonwinkel langskomen om de wijnkasten te bekijken. Bij het artikel staat aangegeven of wij dit artikel in onze showroom hebben staan. Kom gezellig langs en bekijk meer dan 12.000 verschillende woonartilen. Genoeg inspiratie!