Tv-meubels
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tv-meubels van Woononline   

Ben je op zoek naar een leuke meubel waar je je televisie op kwijt kunt? Bij Woononline vind je een groot aanbod verschillende soorten tv-meubel en tv-dressoirs. Een televisiemeubel brengt extra sfeer in huis en heeft veel invloed op de uitstraling van je woonkamer. Voor iedere woonstijl hebben wij een bijpassend tv-meubel. Of je nu van klassiek houdt of een moderne smaak hebt, bij ons slaag je hoe dan ook. Ook qua afmeting varieert ons aanbod. Zo vind je grotere televisiekasten voor in een ruimer interieur. Heb je minder ruimte in huis? Geen probleem, ook dan kan Woononline aan jouw wensen voldoen met een mooie tv-meubel van een kleiner formaat.

 

Haal stijl in huis met een televisiemeubel

Een televisiemeubel is niet alleen bedoeld om de televisie op te plaatsen. Een aantal televisiekasten is speciaal ontworpen zodat je er ook andere elektronische apparaten in kwijt kunt zoals bijvoorbeeld een geluidsinstallatie of spelcomputer. Bovendien kun je eenvoudig alle bedrading weg werken voor een mooie en nette uitstraling. Daarnaast kun je ook een mooie bos bloemen of andere woondecoraties op je tv dressoir neerzetten om de ruimte op te fleuren. Dit maakt de televisiekast een multifunctioneel meubel en een echte eyecatcher.

 

Tv-meubels van diverse materialen

De tv-meubels van Woononline zijn vervaardigd van diverse materialen, elk met een eigen stijl. Het materiaal is van invloed op de uitstraling. Zo zorgt een metalen tv-dressoir voor een industriële look. Houd je meer van klassiek interieur? Kies dan voor een houten model. Bij Woononline vind je onder andere tv-dressoirs van eikenhout, teakhout, mango hout en metaal. In het menu links kun je filteren op het materiaalsoort zodat je snel jouw favoriete televisiemeubel hebt gevonden. 

 

Populaire modellen

 

Bestel je tv-dressoir bij Woononline

Bij Woononline bestel je je tv-dressoir eenvoudig online. Je meubel wordt bij je thuis bezorgd zonder dat je verzendkosten betaalt. Uiteraard kun je ook langskomen in onze woonwinkel in Alkmaar. Hier kun je in een gezellige sfeer alle tv-meubels met eigen ogen bewonderen en inspiratie op doen. Onze medewerkers staan bovendien voor je klaar om je van woonadvies te voorzien.