Good & Mojo wandlampen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Good & Mojo Wandlampen

Op zoek naar een duurzame wandlamp? Dat gemaakt is met liefde voor de mens en de planeet? Alle materialen die worden gebruikt bij de productie van de wandlampen van Good & Mojo zijn duurzaam. Het merk belast de natuur zo min mogelijk en werkt daarom alleen met duurzame materialen. De verschillende modellen en ontwerpen zijn allemaal ook vernoemd naar rivieren, bergen en andere prachtige natuurgebieden. 

De Good & Mojo wandlampen worden onder andere gemaakt van glas, krant, bamboe, rotan of kraftpapier in combinatie met linnen voor de lampenkappen of houtsnippers. De collectie heeft zelfs lampen gemaakt van gerecyclede autobanden, ideaal voor een stoere look in huis.

Mag het van jou wel wat opvallender en unieker? Bekijk dan eens de bamboe lampen. De lampen geven een schaduweffect in huis wat extra sfeer maakt. Wat je stijl ook is, de Good & Mojo wandlampen zijn een stijlvolle aanvulling voor elk interieur. 

Verlichting met een duurzame missie

Het merk Good & Mojo vinden het belangrijk dat mensen in onze wereld geholpen worden. Daarom doneren ze bij elke aankoop van een Good & Mojo lamp aan de Waka Waka Foundation. De Waka Waka Foundation zorgt ervoor dat mensen in achterstandsgebieden toegang krijgen tot zonne energie, zodat ook zij uiteindelijk toegang hebben tot duurzame verlichting. Kortom, koop jij verlichting bij Good & Mojo? Dan geef je direct verlichting aan een ander.

Good& Mojo is een onderdeel van It's about Romi


Verzending

Voor pakketjes boven 89 euro geldt standaard gratis verzending. De verzending van pakketjes wordt gedaan door de eigen pakketdienst van Woononline of DHL. Het pakketje zal altijd op een professionele en nette manier bij jou thuis afgeleverd worden. Klik hier voor meer informatie over onze bezorgservice.


Meer informatie?

Wil je meer informatie over een bepaald product? Of heb je nog een andere vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kijk of je antwoord staat in onze veelgestelde vragen lijst.