1
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Good&Mojo uit Amsterdam is een concept van It's About RoMi en betsaat uit mooie vloerlampen, hanglampen, wandlampen en tafellampen. Met de kracht van It's About RoMi staat Good&Mojo sinds 2016 voor mens en milieu. Ze maken gebruik van duurzame materialen. Denk bijvoorbeeld aan kurk, gerycycled papier, houtsnippers, eco-linnen en bamboe. Erg goed voor het milieu en natuurlijk ook niet onbelangrijk: het materiaal, en dus de lampen, zien er ook nog eens van goede kwaliteit uit!

 

Inspiratie

Voor de bijzondere verlichting laat Good&Mojo zich inspireren door rivieren, gebergten, natuurparken en andere prachtige gebieden van over de hele wereld. De lampen uit de collectie zijn ontworpen om er voor te zorgen dat het naast een duurzaam product, ook een stijlvolle aanvulling is voor in ieder interieur. Het maakt dus niet uit of je in een groot of klein huis woont, de lampen verlichten elke plek in het huis op een sfeervolle manier. 

 

Verlichting voor iedereen 

Met de lampen die worden verkocht helpen ze mensen in arme landen. Bij elke verkoop van een Good&Mojo lamp wordt een deel van de opbrengst aan de Waka Waka Foundation gedoneerd. Zij maken zonne-energie toegankelijk in landen die het moeilijk hebben of er het geld niet voor hebben. Koop je een lamp van Good&Mojo? Dan draag je dus ook meteen bij aan dit goede doel!


Teruggeven aan de Natuur

Duurzame verlichting kopen en iets goed doen voor je medemens? Good & Mojo maakt dit mogelijk. Hiernaast vindt Good & Mojo het onwijs belangrijk dat wat zij van de natuur weghalen, ook weer teruggeven. Dus planten Woononline én Good & Mojo allebei een boom per verkochte lamp via het Eden Project. Recentelijk zijn ze de 50.000 bomen gepasseerd! Zo draag je als klant bij aan verbetering van het milieu.