Shop the look - Soft & Simple

Door de corona crisis snakken we naar rust en warmte. Met de woontrend, soft & simple, van 2022 gaat dat helemaal goed komen. We houden ons interieur basic, begeven ons in een zacht kleurenpalet en geven onze woning warmte en gezelligheid. Woononline heeft een aantal meubels die binnen deze woontrend passen voor je op een rijtje gezet. Zo wordt een stijl shoppen nog gemakkelijker! ➤ Bekijk het hier.

Shop the look - Groen moet je doen

Groen moet je doen! Deze herfst staat de kleur groen centraal. Vooral bij de nieuwe collectie van het merk HKliving. We zijn ons meer gaan focussen op interieur. Zowel de look en feel als functionaliteit. Met deze shop the look kun jij een nieuwe weg in slaan! De kleur groen gecombineerd met warme beige en aardetinten werkt super goed, geeft een fris gevoel en is verrassend. Shop nu de look! ➤ Bekijk het hier.

Shop the look - Brave Ground

De kleur Brave Ground was de interieurkleur van 2021! Dit zie je ook terug bij Woononline. Daarom hebben we speciaal voor jouw een aantal leuke items op een rijtje gezet die bij deze woontrend passen. Neem snel een kijkje en laat je inspireren! Je kunt ook meer te weten komen over deze woontrend door onze blog te lezen. ➤ Bekijk het hier.


Ultiem relaxen: dit zijn de tuintrends van 2022!

Op vakantie in eigen tuin dit jaar? Bij Woononline vind je een breed assortiment outdoor meubelen en accessoires van diverse merken. Benieuwd naar de leukste tuintrends van dit jaar? ➤ Lees hier meer.

Nieuw: Stel zelf je eigen bank samen, bij Woononline.

Sinds kort kun je bij Woononline zelf je eigen bank samenstellen. Wist je dat er diverse opstellingen en kleuren mogelijk op vele banken? ➤ Lees hier meer.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van verlichting?

De dagen worden weer korter en dat betekent dat verlichting weer een belangrijke rol in huis gaat spelen. Maar waar let je nou op bij het aanschaffen van nieuwe verlichting? ➤ Lees hier meer.