Geen producten gevonden voor deze selectie.

Graham & Brown

De wanden bepalen voor een groot deel de uitstraling van een ruimte. Met het behang en de wanddecoraties van Graham & Brown creëer je je eigen unieke sfeer. Met meer dan 70 jaar ervaring en gevestigd in 75 landen is Graham & Brown dé specialist op het gebied van behang en wanddecoratie.

Breed aanbod

Het assortiment van Graham & Brown is zeer uitgebreid. Zo heb je de keuze uit behang met bloemdecoraties, gestreepte patronen of effen behang. Naast variatie in patronen, is er ook veel variatie in kleur. Hierdoor is er altijd voor ieder wat wils. Ook wanneer je twee linkerhanden hebt, heeft Graham & Brown een oplossing: vliesbehang. Het vliesbehang is gemakkelijk op te hangen doordat je de lijm op de muur smeert in plaats van op het behang. Daarna druk je het behang eenvoudig tegen de muur, kind kan de was doen. Bovendien is dit type behang zeer sterk en kan het makkelijk verwijderd worden.

Kom langs in onze woonwinkel

Wij begrijpen goed dat het uitzoeken van een nieuw behang lastig kan zijn, zeker omdat je nooit precies weet hoe het behang staat in jouw huis. Daarom ben je altijd van harte welkom in onze showroom waar je je kunt laten inspireren door het grote assortiment Graham & Brown behang bij Woononline. Ook kun je vrijblijvend contact opnemen voor advies of informatie.

Bestel je Graham & Brown behang online

Ben je er al uit welk behang van Graham & Brown je wilt hebben? Bestel deze dan direct bij Woononline. Je nieuwe behang wordt dan gratis bij je thuisbezorgd. Lees hier meer over onze bezorgservice .