Eleonora eetkamertafels
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eleonora tafels

Tafels, we kunnen niet zonder in huis. Bij Woononline vind je daarom een mooi aanbod tafels van het Nederlandse interieurmerk Eleonora. Dit elegante merk produceert stijlvolle designmeubelen van topkwaliteit en dat tegen de scherpste prijzen. Naast tafels bestaat de collectie van Eleonora uit stoelen, banken, kasten en fauteuils. Je kunt dus een groot deel van jouw interieur inrichten met dit mooie woonmerk. Kijk eens rustig rond op onze website of kom langs bij onze woonwinkel in Alkmaar.

 

Divers aanbod

Het aanbod Eleonora tafels van Woononline is zeer divers. Voor iedere toepassing is wel een geschikt model te vinden. De eetkamertafel is misschien wel de belangrijkste tafel in huis. Hier komen we met het gezin bij elkaar om te dineren en de dag te bespreken. De Eleonora eettafels in onze collectie blinken stuk voor stuk uit in uitstraling en passen binnen ieder interieur. Heb je liever een hoge eettafel? Kies dan voor een gezellige bartafel. Vergeet daar dan niet een paar mooie barkrukken bij te nemen. Voor in de zithoek hebben we een aantal leuke salontafels waar je je glas drinken en wat lekkers op neerzet. Zo heb je altijd alles binnen handbereik en hoef je niet op te staan uit de bank of fauteuil. Verder bestaat ons assortiment ook uit mooie bijzettafels waar je jouw interieur echt mee opvrolijkt. Plaats er een in een saaie hoek van de kamer en zet er een paar unieke woonaccessoires op. Je zult zien dat de kamer een hele nieuwe look krijgt. Zo kun je dus alle kanten op met de Eleonora tafels!

 

Kies jouw favoriete stijl

Een tafel is natuurlijk niet alleen functioneel, het oog wil ook wat. Daarom zijn de tafels van Eleonora stuk voor stuk uniek met ieder zijn eigen charmes. Voor iedere interieurstijl is er wel een bijpassend exemplaar te vinden. Of je nu van landelijk houdt, industrieel, modern of trendy, met Eleonora zit er altijd wat voor jou bij. Veelgebruikte materialen zijn hout en metaal. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling in huis. Gebruik het filter in het menu links om snel jouw favoriete Eleonora tafel te vinden.

 

Eleonora tafel bestellen

Bij Woononline bestel je jouw Eleonora tafel eenvoudig online. Bovendien kun je gebruikmaken van onze professionele bezorgservice zodat jij de deur niet uit hoeft. Liever niet hoeven te wachten op de bezorger en zelf jouw meubels ophalen? Kom dan langs in onze showroom in Alkmaar. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en voorzien je graag van persoonlijk woonadvies. Tussen het woonshoppen door kun je even lekker genieten van een bak koffie en wat lekkers in ons wooncafé.