Maak je interieur compleet!

Een vloerkleed, ook wel karpet genoemd, brengt net dat extra beetje sfeer in huis en maakt je interieur helemaal compleet. Een mooi vloerkleed in de woonkamer is een echte eyecatcher en door te switchen van vloerkleed kun je op eenvoudige wijze van interieurstijl veranderen. Bovendien zorgt een lekker kleed tijdens de koude wintermaanden voor extra comfort doordat je voeten lekker warm blijven. Daarom vind je bij Woononline een mooi aanbod aan vloerkleden van het populaire interieurmerk Dutchbone.

 

Verschillende stijlen

Dit Nederlandse interieurmerk Dutchbone haalt haar inspiratie van over de hele wereld en dat zie je terug in de vloerkleden. Deze variëren in stijl doordat ze verschillen in formaat, kleur en materiaalsoort zodat er altijd een vloerkleed bij zit dat binnen jouw interieur past. De tapijten in warme kleuren passen perfect in een landelijke woning. Als je een moderne inrichting hebt kun je kiezen voor opvallende trendy kleuren. Bovendien kun je kiezen voor een Dutchbone vloerkleed met een motief of een effen karpet.

 

Rugged vloerkleden

Populaire items binnen het aanbod van Dutchbone zijn de Rugged vloerkleden. Dit is een mooie combinatie tussen klassiek en modern. Deze kleden hebben namelijk een klassieke print en bestaan uit moderne materialen. Omdat de vloerkleden flink wat te verduren krijgen, moeten ze wel tegen een stootje kunnen. Daarom zijn ze allemaal van hoogwaardige kwaliteit zodat je lange tijd plezier hebt van je Dutchbone vloerkleed.

 

Een vloerkleed voor ieder vertrek

Naast diverse stijlen vind je bij Woononline ook Dutchbone vloerkleden in verschillende formaten. Voor in de woonkamer kun je kiezen voor een groot kleed voor bij de bank of in het midden van de kamer. Deze grote afmetingen zijn echte eyecatchers die voor een groot deel de sfeer in huis bepalen. Daarnaast vind je bij ons ook smalle modellen die perfect in de hal passen.

 

Dutchbone vloerkleed kopen

Bij Woononline bestel je jouw vloerkleed eenvoudig online. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken om het transport, dat doen wij wel. We bezorgen al je woonartikelen netjes bij je thuis zonder dat je hier verzendkosten voor betaalt. Lees hier alles over onze bezorgservice