Dutchbone tafels & salontafels
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dutchbone tafels

Tafels zijn er in allerlei verschillende vormen en maten. Deze veelzijdige meubelstukken worden dagelijks veel gebruikt voor diverse doeleinden. We eten aan tafel, lezen er de krant of doen er gezellig een borrel met vrienden en familie. Ook heeft iedereen wel een salontafel bij de bank staan of een leuk bijzettafeltje in de woonkamer. Bij Woononline vind je daarom een breed aanbod Dutchbone tafels, variërend van robuuste eettafels tot gezellige koffietafels.

 

Variatie aan stijl

Dutchbone is een Nederlands interieurmerk en haalt haar inspiratie vanuit veel verschillende culturen van over de hele wereld. In de collectie Dutchbone tafels is dit zeker terug te zien aan de grote verscheidenheid aan stijlen. Zo is er altijd een uitvoering bij die bij jouw woonwensen en interieur past. Bij een aantal meubelstukken zie je duidelijk oosterse invloeden terug. Daarnaast vind je ook eigentijdse tafels met een modern design.

 

Gezellig dineren

De eettafel vormt in vele huishoudens het centrale punt in huis. Hier komen we ’s avonds samen om te dineren en de dag te bespreken. Een mooie eetkamertafel is dus geen overbodige luxe. De Dutchbone eettafels variëren niet alleen in stijl, maar ook in formaat. Kies dus een eettafel die bij jouw gezinssituatie past en waar je gemakkelijk met zijn allen aan kunt plaatsnemen. Zet hier een paar leuke Dutchbone stoelen omheen om zo een gezellige eethoek te creëren.

 

Decoratief en praktisch

Binnen het aanbod Dutchbone tafels vind je een groot aantal leuke bijzettafeltjes. Deze kun je overal in huis kwijt om je mooiste woonaccessoires op te plaatsen. Zet er bijvoorbeeld een mooie vaas met een grote bos bloemen erop. Of plaats er een bij de bank zodat je hier van alles op kwijt kunt. Zo heb je alles binnen handbereik tijdens het televisiekijken. Niet alleen decoratief, maar ook nog eens enorm praktisch!

 

Bestel online

Je bestelt jouw nieuwe tafel van Dutchbone online bij Woononline. Wij bezorgen al jouw woonartikelen netjes bij je thuis zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om het transport. Bovendien hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen en heb je altijd 100 dagen retourrecht.