Met Dutchbone zit je goed!

De Dutchbone stoelen zijn enorm populair binnen het aanbod van Woononline. Comfortabel zitten is erg belangrijk en daar wordt bij dit Nederlandse woonmerk dan ook veel aandacht aan besteed. De Dutchbone stoelen hebben een comfortabel zitvlak en zijn voorzien van stevige leuningen. Ze zijn geproduceerd van hoogwaardige materialen en gaan hierdoor erg lang mee. Ook heeft Dutchbone uitstraling hoog in het vaandel staan en dat zie je zeker terug in het design. De inspiratie komt van over de hele wereld vandaan en zo is er voor iedereen wel een geschikte stoel te vinden.  

 

Dutchbone in de eetkamer

Het aanbod Dutchbone stoelen varieert van mooie eetkamerstoelen voor rond de eetkamertafel tot comfortabele fauteuils waar je heerlijk in bij kunt komen. De eetkamerstoelen zijn zeer stijlvol en sommige zijn voorzien van armleuningen voor extra comfort. Ze zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren zodat er voor iedere interieurstijl een geschikt model te vinden is. De uitvoeringen in metaal en leer komen goed tot hun recht in een industrieel interieur. Wanneer je meer van landelijk houdt zijn de houten modellen een goede keuze. Een trend die je tegenwoordig ook veel ziet is het combineren van verschillende stijlen. Zo hoeven de stoelen niet per se met elkaar te matchen. Op die manier creëer je een trendy look in de eetkamer. Daarnaast zijn ook de Dutchbone barstoelen enorm populair voor aan de hoge eettafel of bartafel waar je gezelligheid mee in huis haalt.

 

Dutchbone fauteuils

Ook de Dutchbone fauteuils zijn beschikbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo vind je binnen ons aanbod een aantal vintage uitvoeringen waarmee je de stijl uit de fifties weer terug in huis brengt. Daarnaast zijn er ook een aantal design fauteuils in opvallende kleuren, ideaal voor in een moderne woning. Uiteraard zijn ook de fauteuils van Dutchbone geproduceerd van hoogwaardige materialen wat voor extra kwaliteit en comfort zorgt. Zo kun je heerlijk relaxen in jouw fauteuil en onderuit gezakt genieten van een goed boek.

 

Online bestellen

Je bestelt jouw nieuwe Dutchbone stoelen eenvoudig en snel bij Woononline. Dankzij onze bezorgdienst hoef jij je niet druk te maken om het transport, dat doen wij wel. Al je woonartikelen worden namelijk netjes bij je thuis bezorgdt. Bovendien brengen we geen verzendkosten in rekening en heb je dertig dagen retourrecht.