By-Boo kussens & textiel

Producten 1-30 van 56

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

By-Boo Kussens en Textiel

By-Boo staat er bekend om met de trend mee te gaan en daar hun eigen draai aan te geven. De kussens en plaids van dit merk geven vaak een luxe, warme en moderne look aan het interieur. Ben jij opzoek naar een nieuwe luxe en warme look voor jouw interieur? Met een ruim assortiment van meer dan 200 producten is er genoeg om keuze om jouw interieur die nieuwe modieuze look te geven waar jij naar opzoek bent. 

 

By-Boo Kussens

By-Boo heeft vele kussens in alle soorten en maten. Van groen tot zwart, ruw tot glad en met stijlen als rox en york passen de kussens vrijwel ieder interieur. By-Boo is voor luxe en warme uitstraling. De sierkussens kunnen met een paar artikelen een ruimte een heel ander gevoel geven. Heb je een een goede basis en mist het toch luxe en warmte of ben je simpelweg toe aan een nieuwe stijl? Combineer dan de kussens van By-Boo.

 

By-Boo Plaids of Sierdekens

Een bank is pas echt af met een plaid of sierdeken. Plaats het deken over de leuning of op de hoek van de bank, zodat de plaids een een huiselijk en zacht gevoel geven aan het interieur. De plaids of sierdekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maak je interieur compleet!