Binnenkijken bij Marjolein in haar terracotta woning!

Speciaal voor ons jubileumjaar zijn we bij verschillende Woononline fans langsgegaan voor een binnenkijker. We vinden het altijd leuk om te zien hoe mensen hun de bij ons geshopte items thuis combineren. Marjolein shopt al jaren bij Woononline en deelt haar terracotta woonkamer regelmatig op Instagram onder de naam @huisjeaanhetlaantje. We mochten bij Marjolein langskomen om even binnen te kijken en te praten over haar prachtige woning en terracotta interieur. Kijk je mee?

    

Hanglamp Cable drop zwart

Industriële meubels gecombineerd met terracotta accessoires

Marjolein woont samen met haar vriend Robin in Alkmaar. Toen ze in dit huis kwamen wonen besloten ze vrijwel meteen om te gaan verbouwen. Nu is het geheel naar hun eigen smaak. "Styling past bij mij. Of ik dit nu uitoefen met interieur of mode: van styling in het algemeen word ik blij. Mijn stijl is een mix van een aantal verschillende stijlen. Ik maak vooral gebruik van industriële meubels in combinatie met terracotta accessoires en natuurlijke materialen. Ik vind zelf dat het zwart van de bank en de keuken goed matcht met de terracotta kleur woonkamer." 

Fauteuil Seda groen

Industriële meubels gecombineerd met terracotta accessoires

Marjolein woont samen met haar vriend Robin in Alkmaar. Toen ze in dit huis kwamen wonen besloten ze vrijwel meteen om te gaan verbouwen. Nu is het geheel naar hun eigen smaak. "Styling past bij mij. Of ik dit nu uitoefen met interieur of mode: van styling in het algemeen word ik blij. Mijn stijl is een mix van een aantal verschillende stijlen. Ik maak vooral gebruik van industriële meubels in combinatie met terracotta accessoires en natuurlijke materialen. Ik vind zelf dat het zwart van de bank en de keuken goed matcht met de terracotta kleur woonkamer." 

Barstoel Zig-zag plat frame PU zwart