Pareltje in de stad: binnenkijken in Alkmaar.

Organische vormen en neutrale kleuren

Lois en Bart wonen pas in hun gerenoveerde stadswoning en wij mochten binnen een kijkje nemen. Bij binnenkomst zie je een rustige basis met een visgraatvloer in combinatie met zwarte stalen deuren. Ze hebben daarnaast bij het inrichten van de woonkamer gekozen voor een interieur met neutrale kleuren en organische vormen. Een combinatie van By-Boo artikelen met een op maat gemaakte bank Sierra wat precies past bij de rustige sfeer van de ruimte. Zij hebben gekozen voor een bouclé stof voor de bank Sierra met een rechter lounge gedeelte. Je kunt deze bank helemaal naar wens samenstellen. Onze medewerkers in de showroom helpen je hier graag mee verder!

    

Stoel Lynn beige fletcher

Hoge plafonds, veel licht en stijlvolle woonaccessoires 

De eetkamer is helemaal in harmonie met de woonkamer. Deze lopen vloeiend in elkaar over waardoor de ruimtes rust en warmte uitstralen. In de eethoek kun je eettafel Aron ovaal bruin 250x110 cm vinden, gecombineerd met de eetkamerstoelen Lynn beige met én zonder arm. Daarnaast staan er aan de bar in de keuken de leuke barstoelen Campo met een witte teddy stof. 

 

Wandpaneel Ato groot zwart

Shop By-Boo meubels en accessoires bij Woononline

Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit warme en lichte aardetinten. Met een stoere touch door de donkerbruine eettafel en tv-meubel Remi gecombineerd met zwart. Een marmerlook keukenblad en bronzen details. Deze elementen bij elkaar maken het helemaal af. Door de 'oude' glas en rood ramen terug te plaatsen heeft dit huis veel karakter. 

 

 

Nachtkastje Polite antique brass

Bijzettafel Cone metaal antique brass Kussen Minx zwart 45x45 cm

De gang en de slaapkamer ook in stijl

Bart en Lois hebben niet alleen op de beneden verdieping gekozen voor Woononline maar ook boven zijn verschillende hoeken ingericht uit onze collectie. Wanneer je de trap op loopt zie je gelijk een gezellig hoekje op de gang. Hier staat de Lofty fauteuil grijs en een bronze bijzettafel. Helemaal afgestijld met leuke woonaccessoires. In de slaapkamer staat naast de linker- en rechterkant van het bed het nachtkastje Polite