Pareltje in de stad: binnenkijken in Alkmaar.

Organische vormen en neutrale kleuren

Lois en Bart wonen pas in hun gerenoveerde stadswoning en wij mochten binnen een kijkje nemen. Bij binnenkomst zie je een rustige basis met een visgraatvloer in combinatie met zwarte stalen deuren. Ze hebben daarnaast bij het inrichten van de woonkamer gekozen voor een interieur met neutrale kleuren en organische vormen. Een combinatie van By-Boo artikelen met een op maat gemaakte bank Sierra wat precies past bij de rustige sfeer van de ruimte. 

    

Stoel Lynn beige fletcher

Bijzettafel Koti grijs glas 

Bijzettafel Squand klein beige 

Vloerkleed Neo beige 160x230

Hoge plafonds, veel licht en stijlvolle woonaccessoires 

In de eetkamer vind je veel organische vormen en grafische lijnen. Deze lopen vloeiend in elkaar over waardoor de ruimtes rust en warmte uitstralen. In de eethoek kan je eettafel ... vinden, gecombineerd met eetkamerstoelen Lynn en hanglamp ... Daarnaast staan er aan de marmere bar in de keuken barstoelen... met teddy stof. 

Wandpaneel Ato groot

Tv-meubel Remi 4-deurs bruin

Barstoel Campo

Eettafel Aron ovaal bruin 250x110

Shop By-Boo meubels en accessoires bij Woononline

Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit warme en lichte aardetinten. Met een stoere touch door de donkerbruine eettafel en tv-meubel .. gecombineerd met zwart. Een marmerlook keukenblad en bronzen details. Deze elementen bij elkaar maken het helemaal af.

 

 

 

Tv-meuvel houtnerf zand 167 cm