BePureHome Rodeo collectie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rodeo banken, stoelen, fauteuils en hockers

Ben jij al bekend met de Rodeo collectie van BePureHome? De Rodeo meubels zijn gemaakt van echt zacht (vintage) leer. Hierdoor wordt er een stoere uitstraling met een luxe randje gecreëerd. De BePureHome Rodeo collectie zorgt voor een klassieke, stijlvolle en comfortabele uitstraling. Niet gek dat de prachtige zitmeubels in veel huishoudens niet meer weg zijn te denken. 

BePureHome Rodeo collectie

Het leuke van deze BePureHome Rodeo collectie is dat er uiteenlopende soorten uitvoeringen zijn. Zo zijn er diverse Rodeo bankstellen verkrijgbaar in meerdere kleuren en 2-zits of 3-zits varianten. De BePureHome Rodeo collectie bevat ook divers aanbod aan stoelen. Waaronder relaxstoelen, barstoelen, eetkamerstoelen, fauteuils en nog veel meer.

Door de kwaliteit, betaalbaarheid, karakter en onderhoud is de BePureHome Rodeo collectie zeer geliefd geworden in de woonfamilie. Nieuwsgierig geworden of wil je graag even proefzitten? Kom gerust een kijkje nemen in onze woonwinkel in Alkmaar.

Laagste prijs garantie

Wij houden ervan om het decoreren van jouw woning betaalbaar te maken. Daarom bieden wij standaard de laagste prijs garantie. Zo decoreer je jouw woning voor een eerlijke prijs.  

Verzending

Bij bestellingen vanaf 89 euro wordt jouw pakketje kosteloos opgestuurd. Dit doen we met veel zorg met de eigen bezorgdienst van Woononline en DHL. Het ophalen van je bestelling is uiteraard ook mogelijk. Dit kan in de winkel (in Alkmaar). 

Vragen?

Wil je meer weten over een bepaald product of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Deze staat zeven dagen per week voor je klaar.