1
Geen producten gevonden voor deze selectie.

BePureHome Tafels

Dit is een Nederlands merk die bekend staat om hun stoere designs en betaalbare kwaliteits meubelen. Ook de tafels van BePureHome zijn geen uitzondering op deze regel. De stoere en robuuste tafels zijn helemaal van deze tijd. Ben jij op zoek een tafel voor een moderne en industriële uitstraling? Dan is er een grote kans dat de tafels van BePureHome bij jouw in de smaak vallen! Het merk heeft een ruim assortiment eetkamertafels, bijzettafels, salontafels, sidetables.

 

BePureHome Eettafels

BePureHome heeft een prachtige collectie eettafels. De eettafels van BePureHome bestaan uit zware ronde houten tafels zoals de Eettafel Blanco mangohout walnoot en industriële eetkamertafels zoals de Eetkamertafel Rhombic hout/metaal. Ben jij toe aan een nieuwe eettafel? Dan is het zeker de moeite waard om een BePureHome eettafel te overwegen.

 

BePureHome Salon- en bijzettafels

BePureHome heeft een ruime collectie salon- en bijzettafels. Het merk werkt veel met ronde vormen, maar er ontbreekt niet uit salon- en bijzettafels met een vierkant tafelblad. Er is een ruime keuze aan verschillende designs. De bijzettafels kunnen alleen gekocht worden, maar zijn vaak ook erg leuk om te combineren en zo een mooi tafels setje te creëren. Sommige producten zijn enkel in set verkrijgbaar. Kies voor de authentieke, stoere bijzettafels van BePureHome!