BePureHome kussens, vloerkleden en plaids

Producten 1-30 van 70

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

BePureHome Kussens, Vloerkleden en Plaids

Met een ruime keuze aan kussens, vloerkleden en plaids ben je bij BePureHome het juiste adres. Het Nederlandse merk weet precies wat jij nodig hebt om je woning inrichting weer een nieuw, moderne gevoel te geven. Combineer verschillende producten en sta versteld van de wereld van verschil die je met een paar producten kunt aanbrengen. 

 

BePureHome Kussens

Dit merk heeft vele kussens van hoogwaardige kwaliteit. Naast vierkant, rechthoekige en ronde kussens heeft BePureHome ook een assortiment aan rolkussens zoals de Rolkussen Spool fluweel groen, deze kussens kun je tegen de armleuning van de bankplaatsen om een luxe uitstraling te creëren. De kussens van BePureHome maken gebruik van hoge kwaliteit stoffen als fluweel en leder. De kussens erg geschikt om een de stoere, industriële sfeer te creëren, maar ze worden ook veel gebruikt om een inrichting chique te maken.

 

BePureHome Vloerkleden

Een vloerkleed kan natuurlijk niet ontbreken. Er is niks beters om een woning echt huiselijk te maken dan een vloerkleed. BePureHome heeft ook hiervoor een assortiment. Ovale, rechthoekige en ronde vloerkleden van vele kleuren en maten. Een van de populairste vloerkleden van dit merk zijn de ronde vloerkleden die in verschillende diameters verkrijgbaar zijn zoals het populaire Vloerkleed Ravel honing geel. Maak woning weer huiselijk met de vloerkleden van BePureHome.

 

BePureHome Plaids

Naast vloerkleden en kussens maakt BePureHome ook plaids. Deze plaids zijn een leuke toevoeging in jouw woning. Leg een plaid op over de leuning of de boek van de bank en je zal versteld zijn wat een plaid voor jouw interieur kan betekenen. Het kan een saaie, basic bank gemakkelijk veranderen in een warme, huiselijke bank. BePureHome begrijpt dit principe als geen andere en heeft daarom prachtige plaids ontwikkeld om jouw meubels een boost te geven waar jij naar opzoek bent.