Hoekbanken rechts

Producten 1-30 van 87

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Banken met de hoek rechts

Ben je op zoek naar een bank waar je met de hele familie heerlijk op kunt zitten voor een avondje televisie? Hoekbanken hebben alles wat je zoekt in een fijne bank. Zoals comfortabele kussens met stoffen bekleding, of in koel leer. Een hoekbank is er in verschillende uitvoeringen en voor iedere woonstijl. 

 

Wat wordt bedoeld met ‘hoekbank rechts?

De hoek van een hoekbank wordt bepaald vanuit het oogpunt waarbij je recht voor de bank staat. Bevindt de hoek zich aan de rechterzijde, dan spreek je dus van een ‘hoekbank rechts. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van de juiste hoekbank en zorg ervoor dat de bank goed in de ruimte past. 

 

Moderne of landelijke hoekbank

Bij het kiezen van een bank let je op enkele dingen. Natuurlijk is de kleur belangrijk, maar ook wil je weten of je er lekker op kunt zitten. Dus als je er online niet helemaal zeker van bent, dan kun je natuurlijk ook naar onze woonwinkel in Alkmaar komen om de bank even uit te proberen. Kies voor een chaise longue model of voor stoere en robuuste hoekbanken met de hoek rechts.

 

Waar staat de bank in de kamer?

Als je een standaard model zitbank koopt hoef je er niet zo over na te denken. Maar bij een hoekbank is het wel belangrijk om te bepalen waar de bank in je woonkamer komt te staan. Waar zit het raam bijvoorbeeld? Tegen welke muur wil je de bank zetten? Als je dat weet is het ook makkelijker om te kiezen tussen hoekbanken met de hoek rechts of hoekbanken met de hoek links.

 

Kies een hoekbank in de stijl van je interieur

In de collectie vind je verschillende soorten stijlen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een bank met lage poten, of een bank die hoger op zijn poten staat. Het ene model geeft een landelijke uitstraling, het andere model zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Dat past dan bijvoorbeeld beter in een moderne of Scandinavische inrichting. Natuurlijk zorgt de kleur van de bekleding ook voor de sfeer. De banken zijn dan ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, van neutraal grijs of zwart tot vrolijke kleuren als roze of warm okergeel.